top of page
IMG_9690.JPG

Saga 10 år Ardenner

Med sina 850 kg trampar hon fram över stock och sten och bär dig behagligt på sin runda och mjuka rygg. Saga är uppvuxen i Orsa och fick flytta ner till Södermanland hösten 2016. Ett hjärta av guld och väldigt vänlig. Om man är stor får man vara snäll säger Saga. Saga är för tillfället mammaledig efter att ha fått sin fölis Freja sommaren -18.

Molly 9 år Ardenner

Molly kommer från Småland och har dragit både vagnar och harvar. Hon tar sig fram genom skog och mark, även hon har en rund och mjuk rygg. Traktorer och maskiner reagerar hon inte på men ibland kan en sten ute i skogen se lite monsteraktig ut ;) Molly är lite mindre än Saga men väldigt stark! Molly visar sina känslor och vad hon tycker tydligt!

IMG_9656.JPG

Dama 26 år Islandshäst

Piggaste damen i stallet! Dama är en klok och väldigt snäll dam men  pigg och framåt! Dama rids av de lättare ryttarna och gillar sina skogsrundor.

IMG_E0231.JPG

Hulla Shetlandsponny 20 år, fux

Hulla är en liten tjej på 96 cm, hon kan ha ryttare på ryggen som väger upp till 30 kg däremot kan hon dra väldigt mycket mer än så i en vagn. Hulla är väldigt snäll men kan också vara ganska envis och hon gillar mat!

IMG_9550.JPG

 

 

Kickan shetlandsponny 9 år, svart

Kickan är Hullas dotter, Kickan kan vara lite busig ibland så här måste man vara alert vid ridning och körning, men en väldigt snäll liten ponny. Kickan bär ungefär 30 kg på ryggen men liksom Hulla kan hon dra mycket mer med en vagn.

IMG_0215.JPG

.Nytillskottet Freja!

bottom of page